El-installatør for private boligejere

Lokalt el-firma i Højbjerg

Kunne du tænke dig at få monteret en ladestander til din elbil på din egen adresse, eller har du brug for professionel hjælp fra en el-installatør til en anden form for el-installation? Så står vi hos Ormslev El A/S klar til at hjælpe dig.

Vi er dit lokale el-firma i Højbjerg, og vi kører ud til private boligejere ikke kun i lokalområdet, men også i Tranbjerg, Hørning, Viby og Ormslev. Skal vi komme forbi dig?

Sådan kan vores el-installatør hjælpe dig

Som el-installatør har vi både den rette viden og faglighed, der skal til for at kunne løse lige netop din opgave. Vi kan hjælpe dig i forbindelse med mange forskellige former for el-arbejde, herunder blandt andet:

Kontaktformular

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du akut brug for hjælp? Ring til vores døgnvagt

Hvis du har akut brug for hjælp fra en elektriker, så skal du bare ringe til vores døgnvagt. Vi har altid en el-installatør, der står klar til at besvare dit opkald. 

Det gælder, uanset om du ringer sent på en tirsdag aften, eller om du ringer lørdag eftermiddag. 

Med vores døgnservice har du mulighed for at få akut hjælp hele året rundt alle ugens dage.​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Hvis du har en opgave, som du har brug for vores hjælp til, for eksempel en ny el-installation, så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi tilbyder skræddersyede priser på alt vores arbejde, og vi beregner derfor også en skræddersyet pris på lige netop den opgave, som vi skal hjælpe dig med.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål omkring vores arbejdsområder og services, eller hvis du har brug for mere information om vores el-firma. 

Find vores kontaktoplysninger herunder

HESSELLUND EL A/S

Axel Kiers Vej 18M

8270 Højbjerg​​

CVR: 20410043

Kontakt os

Telefon: 86 28 13 13

E-mail: post@ormslev-el.dk

Telefontider

Mandag - onsdag: 07.00 - 15.30

Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 13.00